Amanda Knox, podcast yayınında 'düşük' yaşadığını açıkladı

Amanda Knox ve kocası Chris Robinson, bu bahar yaşadıkları yürek burkan "düşük" olayını tüm detaylarıyla podcast yayında açıkladılar

Netflix tarafından hayaytı belgesel olarak çekilen, şuan 34 yaşında olan Amanda Knox yapmış olduğu podcast yayınında hamileliğini kaybettiğini öğrendiğinde "ihanete uğramış" hissettiğini söyledi.

Çift, "Labirentler" isimli podcast yayınlarında kısırlık üzerine mini dizinin ilki olan bölümde bazen ağlamaklı bir şekilde yaşadıklarını anlattı.

Knox'un, doğum kontrolü için kullandığı uygulamaları bıraktıktan kısa süre sonra hamilelik testi pozitif çıktı. Knox ve Robinson, doğmamış çocuklarına notlar kaydediyor ve oda dekore ediyorlardı. İlk ultrasonlarından önce olmasına rağmen, Anneler Günü'nde haberi ailelerine verdiler.

İlk ultrason randevusunda teknisyen kalp atışını duymadı ve Knox'a önümüzdeki hafta tekrar gelmesini söyledi. Uzmanın bu durumu "adet tarihi yanlış hesaplamış olabilir, bu da embriyonun tespit edilemeyecek kadar küçük olmasına neden olabilir" şeklinde açıklamasına rağmen Knox bir şeylerin yanlış olduğunu bildiğini söyledi.

Tabii ki, bir sonraki randevuda embriyonun büyümesinin durduğunu öğrendi. "Bu benim için kafa karıştırıcıydı çünkü 'Neden orada öylece asılı duran ölü bir bebek olsun ki? Eğer uygun değilse, neden gitmiyordu?' diye düşündüm."

"Gözden kaçmış bir düşük" olabileceğini veya hamilelik kaybının şiddetli kanama, kramp ve tuvalette dokuyu geçirme gibi semptomları olmadığında bilmediğini söyledi.

DÜŞÜK YAPMAK, DAHA ÖNCE HİÇ YAŞAMADIĞI BİR ACIYA NEDEN OLDU.

Knox, dokunun dışarı çıkmasını sağlamak için üç hap aldı: biri yutmak için, biri vajinasına koymak için ve biri de ağrı için. Ağrı kesiciye ihtiyacı olacağını düşünmemişti ama yanılmıştı. Robinson, onu daha önce hiç bu kadar "acıdan sarsılmış ve kıvranır vaziyette" görmediği ifade etti.

İki gün boyunca "tomarlarca kan" aktığını söyleyen Knox, "Ne zaman tuvalete gitsem... 'Bebek bu mu? Bu bebek mi?' diye düşünüp duruyordum" dedi. "İlk hamileliğimin hikayesinin bu olması beni inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı." dedi.

Knox ve Robinson tekrar hamile kalmaya çalışıyorlar ama henüz başarılı olmuş degiller.

Knox, 2007 yılında İtalya'da yurt dışında okurken oda arkadaşı Meredith Kercher'i öldürmekten suçlu bulundu. 26 yıllık cezasının dört yılını İtalya'da çektikten sonra 2015'te beraat etti. Waiting to Be Heard isimli kiabın yazarı olan Knox aynı zamanda bir podcast yayıncısı.

Kaynak: Insider

Güncel Haberleri

Muhalif gazete yeniden açıldı
DEVA Partisi Şok Seçim Sonuçlarıyla Sarsıldı: Büyük Kongre Yolda!
Mansur Yavaş: Ankara İçin Birlikte Hizmet Etmeye Hazırız
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?
Kaktüs Bakımı Nasıl Olmalıdır?