Başarılı Kadınlar ve Alışkanlıkları

Başarılı olmanın ne demek olduğunu hiç düşündünüz mü? Başarılı olmak, yüksek ücretli bir işe sahip olmak mıdır?

Bir ev sahibi olmak mıdır? İnsanın özgürce kendi işini yapması mıdır? Belki de güzel bir aileye sahip olmaktır ya da belki sağlıklı olmak? Belki de sadece mutlu olmak?


Aslında herkesin kendi başarı tanımı var. Sizin başarı tanımınız ne olursa olsun, toplumda başarılı olarak anılan kadınların bazı ortak alışkanlıkları var. Bu alışkanlıklar belki sizin de başarılı olmanıza yardımcı olabilir.

Kendine Zaman Ayırır


Başarılı kadınlar, kendileri için her gün özel bir zaman ayırıyorlar. Çünkü bu kadınlar kendilerine değer veriyorlar. Örneğin her sabah 30 dakikalık bir yürüyüş, evde veya kuaförde her gün 1 saatlik bir cilt bakımı ya da rahatlatıcı bir banyo…


Kendisiyle Yarışır
Başarılı bir kadın, zihinsel veya fiziksel konularda sadece kendisiyle yarışır. Kendisine çeşitli hedefler belirler ve bu hedefe ulaşmak için çalışır.


Kendisini Eğitir
Başarılı kadın, bir üniversite diplomasına sahip olmasa bile okuyarak, araştırma yaparak kendisini eğitir. Bilginin güç olduğunu ve başarılı olmak için kendisini eğitmesi gerektiğini bilir.


Başarılarını Kutlar
Başarılı bir kadın, küçük veya büyük bütün başarılarını kutlar. Kendisini her fırsatta ödüllendirmeyi bilir. Çünkü bu ödüller onun motivasyonunu taze tutar.


Paylaşmayı Bilir.
Başarılı kadınlar, düşüncelerini, işlerini ve eğlenceli zamanlarını çevresindeki insanlarla paylaşırlar. Başarının tek başına erişilemeyecek bir mutluluk olmadığını bilirler.

Güncel Haberleri

Muhalif gazete yeniden açıldı
DEVA Partisi Şok Seçim Sonuçlarıyla Sarsıldı: Büyük Kongre Yolda!
Mansur Yavaş: Ankara İçin Birlikte Hizmet Etmeye Hazırız
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?
Kaktüs Bakımı Nasıl Olmalıdır?