Bethesda ve Microsoft, E3 2021'de Aynı Sahneden Yayın Yapacak

Microsoft, geçtiğimiz günlerde oldukça büyük bir atılım yaparak Bethesda’nın sahibi ZeniMax’i tam 7,5 Milyar dolar karşılığında satın almıştı. Görünen o ki bu yılın E3 konferansında iki firma aynı sahneyi paylaşacak.

Le Figaro’yla yapılan bir röportaja göre Xbox Game Studios’un başkanı Matt Booty, Microsoft’un 7,5 Milyar dolarlık ZeniMax satın alımının ardından E3 2021 konferansında her iki firmanın da aynı sahnede yer alacaklarını söylemiş.

Haberde Microsoft ve Bethesda’nın gelecekteki projelerini oyunculara tanımak için E3 konferansında aynı sahneyi paylaşacakları yazıyor. Microsoft’un bu kararının altında haklı finansal sebepler yatıyor olabilir. Keza E3 gibi büyük bir fuarda stant açmak öyle ucuz bir şey değil. O paranın yeni oyunlara aktarılması daha mantıklı.

Yeni nesil konsolların da çıkmasıyla birlikte tüm oyuncuların heyecanla beklediği E3 konferansında ne gibi oyunların duyurulacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. E3 2021 konferansının, 12-15 Haziran tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanıyor.

Peki sizler E3 2021’den ne bekliyorsunuz? Heyecanla beklediğiniz oyunlar hangileri? Fikirlerinizi yorumlarınızla bizimle paylaşabilirsiniz!

Güncel Haberleri

Muhalif gazete yeniden açıldı
DEVA Partisi Şok Seçim Sonuçlarıyla Sarsıldı: Büyük Kongre Yolda!
Mansur Yavaş: Ankara İçin Birlikte Hizmet Etmeye Hazırız
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?
Kaktüs Bakımı Nasıl Olmalıdır?