Bu hafta dizi bombardımanına hazır olun !

Dizi yağmuru başlasın

Baş Belası , Ada Masalı, Aşk Mantık İntikam ve Baht Oyunu 4 bomba proje 4 farklı kanalda aynı hafta yayın hayatlarına başlıyor. Bir yıl boyunca yayınlanan çeşitli projeler ya sezon finali ya final ile ekranlara veda etti. Peki yaz sezonu ekranlar boş mu kalacak? Asla. Birbiri ardına bombalar gelmeye başladı bile. Önce Cam Tavanlar, Kahraman Babam gibi yapımlar başladı. Sen Çal Kapımı geri döndü. Şimdi de bir hafta da 4 yeni proje birden başlıyor. Bakalım seyirciden hangisi geçer not alacak?

15 Hazirsan Salı Akşamı Star Tv Ada Masalı Kanal D'de Baht oyunu seyirci karşısında olacak. Romantik komedi türündeki iki dizi belli ki birbirileri için büyük rakip olacaklar. Masumlar Apartmanı'nın sezon finali yapması Salı akşamı reytinglerinin kime kalacağı konusunda kendisini bu hafta açık edecek.

18 Haziran Cuma Akşamı ise Kırmızı Oda'nın sezon finali bölümü olmasına karşılık, Aşk Mantık İntikamda ilk bölümüyle ekranlara geliyor olacak. Tahminlere göre biraz düşük başlayacak olsalarda Kırmızı Oda'nın sezon finali yapması 2. bölümde daha fazla seyircinin kendilerine eşlik etmesine neden olacak gibi duruyor.

20 Haziran Pazar akşamı ise Baş Belası bizlere merhaba diyecek Atv ekranlarında. İrem Helvacıoğlu acaba Sen Anlat Karadeniz'deki başarıyı yakalayıp yine haftalarca ekranda kalabilecek mi yoksa Sen Çok Bekledim dizisi gib çok beklemekten sıkılıp bitecek mi? Hep birlikte göreceğiz.

Güncel Haberleri

Muhalif gazete yeniden açıldı
DEVA Partisi Şok Seçim Sonuçlarıyla Sarsıldı: Büyük Kongre Yolda!
Mansur Yavaş: Ankara İçin Birlikte Hizmet Etmeye Hazırız
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?
Kaktüs Bakımı Nasıl Olmalıdır?