Güzelliğinizi Her Gün Öne Çıkaran Püf Noktaları ve Fikirler

Birçok kız, her gün güzel bir cilt ve tırnaklar elde etmek için ellerinden gelen her şeyi yapar, bu da onları çok zaman ve çaba harcamasına sebep olur. Haberimizde, günlük güzellik rutininizi geliştirmeniz için size basit ve kolay hileler anlatacağız.

  1. Tırnaklar:

Manikürün tırnaklarınızda çabuk kurumasını istiyorsanız ellerinizi buzlu suda 1 dakika bekletin, bu da manikürün dokusunun daha sıkı ve daha hızlı kurumasını sağlayacaktır. Ayrıca fazla manikürü ciltten kolayca çıkarmak için manikürü uygulamadan önce tırnaklarınızın etrafındaki cilde zeytinyağı sürün. Elinizdeki manikürün görünümünü yenilemek istiyorsanız, farklı bir şekil vermek için zeytinyağını bir parmağınıza sürün veya şeffaf oje ile tırnaklarınızı boyayın.

  1. Saçlar:

Saçınızı kurutmadan önce saçınızın köklerinden kurumasını kolaylaştırmak ve saçı daha kalın hale getirmek için başınızı hafifçe yana yatırın. Saçlarınız karışmışsa, ayrılığı azaltana kadar aşağıdan yukarıya doğru geniş bir tarakla yavaş yavaş tarayın. Saçınızı havluyla kuruturken saçınızı havluyla ovalamayın. Saçlarınızı bu şekilde kırılmaya ve kopmaya neden olan bükülmelere maruz bırakmayın, yumuşak bir havlu veya eski bir yumuşak tişört kullanın. Saça yapışan yağlardan kurtulmak için saça bebek pudrası sürün, ardından onunla köklere masaj yapın, ardından tarayın.

Güncel Haberleri

Muhalif gazete yeniden açıldı
DEVA Partisi Şok Seçim Sonuçlarıyla Sarsıldı: Büyük Kongre Yolda!
Mansur Yavaş: Ankara İçin Birlikte Hizmet Etmeye Hazırız
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?
Kaktüs Bakımı Nasıl Olmalıdır?