Hayranlar Tarafından Merakla Beklenen PUBG New State'in Alfa Testleri Başlıyor

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'un yapımcıları Krafton’un yeni mobil oyunu olan PUBG New State'in alfa testleri yakında başlıyor. Detaylar haberimizde.

26 Mart 2007’de kurulan ve 2017 yılında yayınladığı PUBG’nin ardından adından sıkça söz ettiren Krafton’un yeni mobil oyunu PUBG New State'in alfa testleri hakkında yeni bilgiler paylaşıldı.

Açıklanan bilgilere göre alfa testlerine ilk başta yalnızca Amerika’da yaşayan Android kullanıcıları katılabilecek.

Alfa testleri oyunun performansını ve sunucu tutarlılığını geliştirmeye odaklanacak. Diğer yandan da oyunun dinamikleri teste tutulacak.

Krafton’un bu yeni mobil oyununun 2021 yılı sonuna kadar Android ve iOS kullanıcılarıyla buluşması bekleniyor. İlerleyen zamanlarda alfa sürümü başka ülkelere ve iOS cihazlara da açılacak gibi görünüyor. Alfa testine katılmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

https://newstate.pubg.com/index.html

PlayerUnknown's Battlegrounds ya da çoğunlukla dile getirilen adıyla PUBG, 20 Aralık 2017 yılında yayınlanan çok oyunculu bir hayatta kalma oyunudur. 100’e yakın oyuncu bir adaya bırakılır; oyuncular birbirlerini öldürürler ve en son hayatta kalan kişi oyunu kazanır.

Peki sizler Krafton’un yeni oyunu PUBG New State hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç PUBG oynadınız mı? Tecrübelerinizi ve oyun hakkındaki önerilerinizi yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.

Güncel Haberleri

Muhalif gazete yeniden açıldı
DEVA Partisi Şok Seçim Sonuçlarıyla Sarsıldı: Büyük Kongre Yolda!
Mansur Yavaş: Ankara İçin Birlikte Hizmet Etmeye Hazırız
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?
Kaktüs Bakımı Nasıl Olmalıdır?