Henry Cavill'li Highlander Uyarlaması Geliyor

80’lerin oldukça sevilen filmlerinden birisi olan Highlander, John Wick filminin yönetmeni tarafından yeniden uyarlanacak. Başrolde Henry Cavill’i göreceğiz.

1986 yılında yayınlandıktan sonra büyük bir üne kavuşan sinema filmi Highlander da yeniden uyarlanan filmler furyasına katılıyor.

Deadline’da yayınlanan bir habere göre Lionsgate Stüdyoları 1986 yılında vizyona giren Highlander filminin uyarlamasını yapmak için çalışmalara başlamış. Filmin yönetmen koltuğunda John Wick filminden tanıdığımız Chad Stahelski oturacak.

Yeniden uyarlanacak olan filmin başrolünde ise Superman ve The Witcher gibi yapımlardan tanıdığımız Henry Cavill yer alacak. Filmin ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil.

1986 yılında yayınlanan Highlander filmi Russel Mulcahy tarafından yönetilmişti. Film, Gregory Widen’ın hikâyelerinden birini temel alıyordu. Çıktığı günlerde oldukça ses getiren bu fantastik aksiyon macera filmi o dönem için sinema sektörünün en popüler yapımlarından birisi olmuştu. 1986 yılında çıkan filmin başrollerinde Christopher Lambert, Sean Connery, Clancy Brown ve Beatie Edney gibi isimler yer alıyordu.

Güncel Haberleri

Muhalif gazete yeniden açıldı
DEVA Partisi Şok Seçim Sonuçlarıyla Sarsıldı: Büyük Kongre Yolda!
Mansur Yavaş: Ankara İçin Birlikte Hizmet Etmeye Hazırız
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?
Kaktüs Bakımı Nasıl Olmalıdır?