Netflix'in gerçek olaylara dayanan fakat gözden kaçan filmlerinden bir derleme.

Netflix'in gerçek hikayelerden uyarlanan birbirinden ilginç filmlerini sizler için derledik.

Netflix'in gerçek hikayelerden uyarlanan birbirinden ilginç filmlerini sizler için derledik.

Şimdiden iyi seyirler!

1. Bombshell

Charlize Theron, Nicole Kidman ve Margot Robbie'nin başrollerini paylaştığı film, kadrosuyla bir yıldızlar geçidi. Televizyonculuk dünyasının kirli tarafını ‘’Fox News’’ skandalıyla gözler önüne seren film kadınların iş dünyasında maruz kaldıkları meselelere başarılı oyunculuk performanslarıyla yakından bakmanızı sağlıyor.

2. Riphagen

Hollanda yapımı film, II.Dünya Savaşı sürerken hem Nazi hem Yahudi taraflarını kandırıp ülkesine ihanet eden Andries Riphagen'in hayatını anlatıyor.

3. The Trial of the Chicago 7

Oscar ödüllü yönetmen Aaron Sorkin ve Eddie Redmayne’i buluşturan film, Vietnam Savaşını protesto eden grup sözcülerinin yargılanma sürecini içeriden bir gözle seyircisine anlatıyor.

4. The Great Hack

Tüm akıllı telefon kullanıcılarının en büyük endişesi olan verilerin depolanıp depolanmadığı sorusu bu film ile yanıt buluyor. Tanıkların ifadelerine, kanıtlara ve mahkeme sürecine yakından baktığımız The Great Hack, ‘’Facebook – Cambridge Analytica’’ skandalıyla seyircisine tüm gerçekleri sansürsüz aktarıyor.

5. The Accountant of Auschwitz

Kanada yapımı film, eski SS üyelerinden Oskar Gröning’in II.Dünya Savaşından tam yetmiş yıl sonra yakalanıp yargılanma sürecini anlatıyor.

6. Varsity Blues Operasyonu: Üniversiteye Giriş Skandalı

Amerika’nın saygın üniversitelerine girmek isteyen öğrencilerin aileleriyle rüşvet ve dolandırıcılıkta sınır tanımayan Rick Singer’ı anlatan 2021 yapımı film, 1 saat 40 dakikalık süresi boyunca seyircisini hayrete düşürmeyi başarıyor.

Güncel Haberleri

Muhalif gazete yeniden açıldı
DEVA Partisi Şok Seçim Sonuçlarıyla Sarsıldı: Büyük Kongre Yolda!
Mansur Yavaş: Ankara İçin Birlikte Hizmet Etmeye Hazırız
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?
Kaktüs Bakımı Nasıl Olmalıdır?