Netflix’in Uykularınızı Kaçıracak Seri Katilli Belgesel Dizileri

Kimileri karizmaları kimileri zeka seviyeleri kimileri de icraatlarıyla merak uyandıran seri katillerin gerçek hikayelerini anlatan Netflix dizilerinden bir seçki.

İstisnasız herkesin iç yüzünü merak ettiği ünlü seri katillerin hayatlarını anlatan Netflix mini dizilerini sizleri için derledik!

Merakla ve heyecanla izleyeceğinizden hiç şüphemiz yok. Şimdiden iyi seyirler!

The Sons of Sam: A Descent into Darkness

4 bölümden oluşan 2021 yapımı mini dizi, Sam’in Oğlu ya da 44 Kalibrelik Katil lakaplarıyla tanınan David Berkowitz’in işlediği cinayetleri konu alıyor. 1976 yılında Amerika gündemini alt üst eden seri cinayetlerin failinin aranması ile başlayan süreç akıl almaz bir örgüt ağının ortaya çıkışıyla sonlanıyor.

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Dünya çapında belki de adından en çok söz ettiren seri katil katil Ted Bundy’nin sıra dışı hikayesini konu alan dizi 2019 yapımı ve 4 bölümden oluşuyor. Gerçek kurban sayısı bugün bile tespit edilememiş olan Bundy’nin kan donduran ifadelerini teyp kayıtlarından tanık ifadeleriyle izlediğinizde gözlerinize inanamayacaksınız.

The Confession Killer

2019 yapımı 5 bölümlük mini dizi, cinayetlerinden çok itiraflarıyla bomba etkisi yaratan Henry Lee Lucas’ın hikayesini anlatıyor. Yüzlerce faili meçhul cinayet ve yerel polisin ilginç girişimleriyle arap saçına dönen sistemin çözülmesine şahit olacaksınız.

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer

4 bölümden oluşan 2021 yapımı mini dizi, Gece Avcısı lakabıyla Los Angeles sakinlerine korku dolu günler yaşatan Richard Ramirez’in işlediği seri cinayetleri konu alıyor. Night Staker ile Richard Ramirez’in 1985 yılında polis tarafından aranma sürecini, yakalanma hikayesini ve yakalandıktan sonra akıllara durgunluk veren mahkeme sürecini büyük bir heyecanla takip edeceksiniz.

The Ripper

2020 yapımı 4 bölümlük mini dizi, 1970 yılında İngiliz polisinin peşine düştüğü Yorkshire Ripper lakaplı seri katilin hikayesini anlatıyor. Gerçek ismi Peter William Sutcliffe olan seri katilin yarattığı korku ve vahşeti merakla takip edeceksiniz.

Güncel Haberleri

Muhalif gazete yeniden açıldı
DEVA Partisi Şok Seçim Sonuçlarıyla Sarsıldı: Büyük Kongre Yolda!
Mansur Yavaş: Ankara İçin Birlikte Hizmet Etmeye Hazırız
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?
Kaktüs Bakımı Nasıl Olmalıdır?