NETFLIX’TE İZLEMEDEN GEÇMEMENİZ GEREKEN TÜRK FİLMLERİ

Pandemi nedeniyle sinemalarda yer bulamayan ya da uzun süre vizyonda kalamayan ve dikkatlerden kaçmış Türk filmlerinden bir seçki.

Netflix'te yayınlanan kaçırmamanız gereken Türk filmlerini sizler için derledik!

Şimdiden iyi seyirler!

1. ÖTEKİ TARAF

Gerilim türündeki filmin baş rollerini Özcan Deniz, Meryem Uzerli, Asli Enver paylaşıyor. Çetin, eski kız arkadaşı ile yeni kız arkadaşı arasında gizemli ve gerilimli bir olaylar zincirinin içindedir. Gerçekten ne olduğunu ise sadece hikâyenin sonunu bekleyenler öğrenebilecek. IMDB puanı 6.1 olan Öteki Taraf’ın hem senaryosunu hem yönetmenliğini Özcan Deniz üstelendi.

IMDB Puanı: 6,1

Süre: 1 saat 39 dakika

Tür: Dram, Gerilim

2. AĞIR ROMANTİK

Farklı dünyaların insanı iki kişinin aşk hikayesini anlatan filmin baş rollerini Tuvana Türkay, Onur Tuna ve Sermiyan Midyat paylaşıyor. Deniz Denizciler’in senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği Ağır Romantik, seyircisine kahkaha dolu dakikalar yaşatıyor.

IMDB Puanı: 4,2

Süre: 1 saat 37 dakika

Tür: Romantik Komedi

3. KAPI

Kadir İnanır, Vahide Gördüm, Erdal Beşikçioğlu gibi usta isimleri bir araya getiren ‘’Kapı’’ bir Nihat Durak filmi. Mardin’li bir ailenin yaşadığı bir dizi olay ile yollarının ayrılması ancak yine de aile olmaya çalışmalarının hikayesini anlatan filmin senaryosu ise Filiz Üstün Durak imzası taşıyor.

IMDB Puanı: 7,0

Süre: 1 saat 50 dakika

Tür: Komedi, Dram

4. SİLSİLE

Filmin baş rollerini Nehir Erdoğan, Tardu Flordun ve İlker Kaleli paylaşıyor. Silsile, 3 arkadaşın sırlarını ve bulaştıkları bir suç ile zincirleme yaşadıkları olayları konu alıyor. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Ozan Açıktan üsteleniyor.

IMDB Puanı: 6,6

Süre: 1 saat 46 dakika

Tür: Suç, Dram, Gerilim

Güncel Haberleri

Muhalif gazete yeniden açıldı
DEVA Partisi Şok Seçim Sonuçlarıyla Sarsıldı: Büyük Kongre Yolda!
Mansur Yavaş: Ankara İçin Birlikte Hizmet Etmeye Hazırız
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?
Kaktüs Bakımı Nasıl Olmalıdır?