Pandemiden sonra iş hayatına adaptasyon.

Pandemi hayatımızda pek çok şeyi değiştirdiği gibi iş hayatımızı da çok etkiledi. Özellikle evden çalışmaların yaygınlaşması is hayatına yeni bir boyut getirmiş oldu .

Türkiye nasıl etkilendi ?

Türkiye bu durumdan en çok etkilenen ülkelerden oldu. Vaka sayılarının bir anda artmasıyla bütün iş veren ve çalışanlar da Türkiye için yeni ve yaygın bir çalışma şekli olan evden çalışma sürecine girdi.

Ne gibi zorluklar yaşandı ?

Bu anlamda ceşitli zorluklar da yaşandı. Özellikle iş hayatında iletişim önemli bir öğedir. İletişim kopuklukları yaşandı. Ve bazı bölgelerde alt yapı yetersizliği de bu zorluklara tuz biber oldu.

Çalışan için rahat bir çalışma şekli miydi ?

Çoğu insana göre rahat olarak nitelendirilse de stresli bır yaşam şekli olan iş hayatı evden çalışmayla daha da stresli oldu. Yetişti mi yetişecek mi derken pandemi süreci yavaş yavaş düşüşe geçti ve iş hayatı da normalleşmeye başladı.

Olumlu tarafları ne olmuştur ?

İş hayatında aktif çalışanlar için ev koşullarında evden çıkmadan, otobüs, metro kısacası trafik derdi olmadan işini yapıyor olmak en olumlu yanı oldu. Bu anlamda ev standartlarında iş , normalleşme de en çok özlenecek şey olacaktır.

Güncel Haberleri

Muhalif gazete yeniden açıldı
DEVA Partisi Şok Seçim Sonuçlarıyla Sarsıldı: Büyük Kongre Yolda!
Mansur Yavaş: Ankara İçin Birlikte Hizmet Etmeye Hazırız
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?
Kaktüs Bakımı Nasıl Olmalıdır?