PlayStation Store'da İndirim Yağmuru Başladı

Firmaların bol bol indirim yaptıkları döneme girmiş bulunuyoruz. Epic Games’ten sonra PS Store’da da indirimler başladı.

Yazın yaklaşmasıyla birlikte oyun firmaları da çeşitli indirimler yapmaya başladılar. İndirim kervanına katılan mağazalardan birisi de PlayStation’ın resmi çevrimiçi mağazası olan PlayStation Store oldu. Şimdiden uyaralım PS Store’daki indirimler sizi Epic Games’tekiler kadar mutlu etmeyecek, keza indirim 'Remastered ve Retro Oyunlar' başlığıyla yayınlandı.

İsminden de anlaşılabileceği gibi yalnızca yenilenmiş ve retro oyunlar indirime girmiş durumda. Buna rağmen iki hafta sürecek olan bu kampanya sayesinde oynayamadığınız o eski oyunlara oldukça indirimli bir fiyattan kavuşabilirsiniz.

Dikkat çeken oyunlar arasında Metro serisinin ilk iki oyununun yenilenmiş hallerinin bir arada sunulduğu paket var; 54,75 TL’ye inmiş durumda. Ayrıca Sony’nin kendi yapımlarında da büyük indirimler olduğu göze çarpmakta.

Söz konusu indirimler Türkiye Standart Saatiyle 3 Haziran 02.00’da sona erecek. İndirimlerin tamamına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Dikkat çeken bazı yapımları sizler için listeledik. İyi alışverişler dileriz.

İşte o oyunlar;

The Last of Us Remastered - 42,00 TL
Metro Redux (Metro 2033 Redux + Metro Last Light Redux) - 54,75 TL
Yakuza Kiwami 2 - 42,00 TL
Uncharted The Nathan Drake Collection - 72,00 TL
Dead Island Definitive Edition - 21,00 TL
Bayonetta - 63,60 TL
Amnesia Collection - 39,80 TL
Heavy Rain + Beyond: Two Souls - 71,60 TL

Güncel Haberleri

Muhalif gazete yeniden açıldı
DEVA Partisi Şok Seçim Sonuçlarıyla Sarsıldı: Büyük Kongre Yolda!
Mansur Yavaş: Ankara İçin Birlikte Hizmet Etmeye Hazırız
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?
Kaktüs Bakımı Nasıl Olmalıdır?