Sevimli Tehlikeli 2 büyük adımlarla geliyor.

Özcan Deniz'den bir bomba daha geliyor.

Asmalı Konak, Haziran Gecesi, Kaderimin yazıldığı gün, İstanbullu Gelin ve Seni çok bekledim gibi dizilerin başrol oyuncusu hatta bazılarının yapımcısı belki de yönetimi olan Özcan Deniz'den yeni bir yapım geliyor. Şarkıcı ve Oyuncu Özcan Deniz genellikle uzun soluklu diziler ile bilsekde son projesini Seni Çok Bekledim maalesef tutulmadı.

Çekimler için pandemi ortasında Dubai'ye ye bilen giden ekip ne yaptıysa olmadı ve dizi 13. bölümde ekranlara veda etti. Ancak Özcan Deniz durur mu ? Asla!

2015 yılında bir film projesi olarak izlediğimiz Sevimli Tehlikeli'nin şimdi 2. versiyonunu izleyicinin karşısına dizi olarak sunmaya karar verdi. Dijital dizi formunda hazırlanacak çalışmanın izleyiciyi kalbinden vurması bekleniyor.

Filmdeki gibi erkek başrol oyuncusunun Şükrü Özyıldız olduğu öğrenildi ancak kadın oyuncu için Ayça Ayşin Turan mı olacak yoksa başka bir oyuncu ile mi devam edilecek şuan için bilinmeyenli bir denklem gibi. İzleyici Ayça Ayşin Turan'ın yeni projesi Ada Masalı'nda olacağından burada boy göstermeyeceğini düşünse de iyi bir teklifle belki her şey değişebilir neden olmasın?


Umarız Özcan Deniz ve oyuncular bu sefer aradıklarını bulur ve başarılı olurlar. Yolları açık olsun.

Güncel Haberleri

Muhalif gazete yeniden açıldı
DEVA Partisi Şok Seçim Sonuçlarıyla Sarsıldı: Büyük Kongre Yolda!
Mansur Yavaş: Ankara İçin Birlikte Hizmet Etmeye Hazırız
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?
Kaktüs Bakımı Nasıl Olmalıdır?