The Elder Scrolls Online'ın Yeni Nesle Çıkışı 1 Hafta Ertelendi

Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Zenimax Online Studios, The Elder Scrolls Online'ın yeni nesil sürümünü bir hafta daha erteleme kararı aldı.

Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Zenimax Online Studios’un aldığı kararla The Elder Scrolls Online: Console Enhanced bir hafta gecikecek.

Daha önce 8 Haziran’da çıkması beklenen oyun 15 Haziran’a ertelendi.

The Elder Scrolls Online’ın Console Enhanced sürümüyle birlikte konsol oyuncuları performans modunda 60 kare hızı, artırılmış çizim mesafesi, gelişmiş yansımalar, yüksek çözünürlüklü dokular, SSGI ile gelişmiş ortam aydınlatması, gelişmiş anti-aliasing, gelişmiş gölgeler, gelişmiş alan derinliği ve hızlı yükleme süreleri gibi bir sürü özelliğe ulaşabilecekler. Kısacası oyun yeni nesil konsolların sunduğu tüm özelliklerden faydalanacak.

Oyuna daha önce PlayStation 4 veya Xbox One'da sahip olanlar bu yeni sürüme ücretsiz olarak yükseltebilecekler. Oyunun Xbox Game Pass sisteminde bedava olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Bunun yanı sıra The Elder Scrolls Online'ın yeni genişleme paketi olan Blackwood ise PC, Mac ve Stadia için 8 Haziran’da çıkacak. Ek paketin konsollar için de çıkmadı bekleniyor.

Peki sizler The Elder Scrolls Online hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunu hiç oynadınız mı? Fikirlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.

İşte Bethesda Softworks’ün yaptığı diğer oyunlar;

Star Trek series (2006)

Fallout series (2008’den günümüze dek)

Wet (2009)

Rogue Warrior (2009)

Rage (2010–2019)

Brink (2011)

Hunted: The Demon's Forge (2011)

Dishonored series (2012–2017)

Doom series (2012’den günümüze dek)

Wolfenstein series (2014’ten günümüze dek)

The Evil Within series (2014–2017)

Prey (2017)

Deathloop (2021)

Ghostwire: Tokyo (2021)

Güncel Haberleri

Muhalif gazete yeniden açıldı
DEVA Partisi Şok Seçim Sonuçlarıyla Sarsıldı: Büyük Kongre Yolda!
Mansur Yavaş: Ankara İçin Birlikte Hizmet Etmeye Hazırız
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?
Kaktüs Bakımı Nasıl Olmalıdır?