Uyanış Büyük Selçuklu için öyle bir transfer geliyor ki....

Barış Arduç'a kim partner olacak?

Trt1 ekranlarında çok sevilen dönem dizisi Uyanıl Büyük Selçuklu sezon finaline girerken bir oyuncu hariç bütün ekibi değiştirdiğini ve Alparslan döneminin 2. sezonda inceleneceğini belirtmişti.

Hatta başrol olarak Barış Arduç'un geleceği ve yakışıklı oyuncunun rolünün gereklerine uygun olarak binicilik dersleri almaya başladı ve Eylül'de başlayacak olan çekimler için de son derece heyecanlı olduğu paylaşılan bilgiler arasındaydı.

Peki Barış Arduç'un karşısında kadın başrol kim olacaktı? Eminim kulislerde çok gezinse de bu konu yeni haberlere göre bu şanslının Sadaktsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen olduğu konuşuluyor. Sadakatsiz dizisinden önce Leke isimli dizide başrol olan ve Sadaktsiz ile yıldızı parlayan genç oyuncu Melis Sezen'in anlaşma yapıp yapmadığı şuan için bilinmiyor.

Ancak Sadakatsiz sezon finaline bakıldığında Asya ve Derin'in araba ile uçurumdan aşağı uçmaları acaba Derin'in ölmesi ve Melis Sezen için yepyeni bir projenin başlayacağı anlamına mı geliyor yoksa tam tersi kurtulup Sadakatsizdeki başrollerden biri olmaya mı devam edecek? Eylül ayında gizli olacak bütün cevaplar.

Buna ek olarak Melis Sezen gibi başarılı bir oyuncunun arkasından nice koşan markalar olduğunu da biliyoruz. Kendilerinin reklam yüzü olması konusunda ısrarcı olan markalar acaba başarabilecekler mi?

Güncel Haberleri

Muhalif gazete yeniden açıldı
DEVA Partisi Şok Seçim Sonuçlarıyla Sarsıldı: Büyük Kongre Yolda!
Mansur Yavaş: Ankara İçin Birlikte Hizmet Etmeye Hazırız
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?
Kaktüs Bakımı Nasıl Olmalıdır?