Bir Zamanlar Kıbrıs’taki sorun toparlanır mı ?

Bir Zamanlar Kıbrıs’taki sorun toparlanır mı ?
Bir zamanlar Kıbrıs toparlayabilecek mi ?

Trt1 ekranlarında geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve Kıbrıs'ta Türklerin bir zamanlar yaşadığı sorunları yakın bir perspektiften inceleyen dizi Bir zamanlar Kıbrıs'ta Ahmet Kural ve Serkan Çayoğlu'nun performansları inanılmaz beğenildi.

Karşılarındaki kadın oyuncular Pelin Karahan ve Gülper Özdemir'in de performansları için söylenecek kelime bulunamadı. Ancak çok başarılı başlayan dizide bir şeyler ters gitti.

Reytingler harika başlamıştı ama gitgide irtifa kaybetti. Milyonlarca insanın ciğerini dağlayan dizide yanlış giden bir şeyler oldu.

Bunu farkeden yapım şirketi vakit kaybetmeden 9. Bölümde sezon finali kararı almıştı. Çekimleri için inanılmaz bir efor sarfedilen ve çekimleri Kıbrıs'ta devam eden dizi biraz dinlenerek nefes alacak.

Sıcakların en büyük zorluk çıkardığını belirten Pelin Karahan , çok daha sıcaklık artmadan sezon finali yapmanın daha doğru olacağına karar verdiklerini açıklamıştı.

Ancak Eylül ayında ekrana dönecekleri düşünürse Ağustos'ta çekimler nasıl devam edecek acaba ? Hep birlikte bekleyip göreceğiz. Dileriz ki emekleri karşılık bulur ve izlenme oranları giderek artar.

Güncel