Gönül dağı sezon finali yaptı, seyirci yasta.

Gönül dağı sezon finali yaptı, seyirci yasta.
TRT1 ekranında yayınlanan TV dizisi Gönül dağı sezon finali yaptı, yürekler yaralı kaldı.

29.05.2021 - Cumartesi günü TRT1 ekranlarında yayınlanan mükemmel dizi gönül dağı 30. bölümüyle veda yaptı, seyirci bu kadar ayrılığa nasıl dayanacağını düşünüyor. İçten Anadolu insanın aktarıldığı reyting rekorları kıran dizi de yine inanılmaz bir bölüm izledik.

Geçen hafta kına gecesi yapılan Zahide & Sefer çiftinin bu hafta düğün hazırlığı sarmıştı kasabayı. Amcaoğullarının hüzün ve eğlence arasındaki duygularla yaptığı hazırlıklar bizleri feth etti. Düğün hazırlıkları esnasında Dilek'in yemeklerin içine fazla tuz koyarak yemekleri yenemez hale getirmesi, Erkan ve arkadaşlarının Süslü Badegül'ü çalarak, gittikleri piknik Sefer'in baygınlık geçirmesine sebep oldu. Mucit Amcaoğulları yemek için çözümü pide sipariş etmekte buldu. 700 pide isteyince, pideci de şak diye düştü bayıldı. Bunun üstüne amcaoğulları kolları sıvadılar. Birbirinden farklı şekiller de pideler yapılırken imdatlarına anneleri yetişti ve pideleri kurtardılar.

Asuman & Ramazan cephesinde ise; Asuman'ın KPSS'den yüksek puan aldığı, babasının Zahide & Sefer'in nikah töreninden önce paylaştığı güzel haber olarak öğrenen Ramazan, Asuman'a gidip harika bir haberolduğunu ve mesafenin onlar için hiç bir şey ifade etmeyeceğini bellirtti. İstanbul, Ankara , İzmir arasında seçim yapan Asuman & Ramazan aşkında bakalım neler olacak?

Dilek & Taner aşkında da sular durulmuyor. Dilek'in merkezden aldığı bir telefonla İstanbul'a gitmesi gerekiyor. Bunu Taner'e söyler ve Taner yine sevdiği kadına her konuda olduğu gibi destek olur. Dilek eşyalarını buruk bir huzur içinde toplamaya başlar.

Gelelim meşhur düğüne, Zahide & Sefer gelin alıcısı, düğünde damat ve arkadaşlarının hazırladığı dans şov, nikah töreni her şey harika giderken tabii ki Zahide'nin eski eşi Fikret ortalığı karıştırır. Gider, Zahide & Sefer'in evini yakar, geçer bir kenara izlemeye başlar. Düğünün ortasında haber gelir ve herkes koşarak gider.

Ancak ev kül olmaya yakındır. Sefer, Fikret'i yangını izlerken farkeder. Arabasıyla kaçmaya çalışırken Sefer'de minibüs'ü ile yolunu keser. Amcaoğulları da Sefer'in peşinden gider ve Fikret, jandarmaya teslim edilir. Zor bir savaş daha veren Zahide & Sefer, evleri tadilat olana kadar Zahide'nin baba evine gitmek zorunda kalırlar.

Elif ve Serdar aşkıda maalesef bitmiştir. Serdar'ın gitmeden önce Elif'e bıraktığı veda mektubuyla, Elif alt üst olur. Serdar seçimini yapmış ve hayatını İstanbul'a geri taşımıştır.

Bütün bunların üstüne düğünün ertesi günü SNK Havacılıktan araçlar gelerek, Amcaoğullarının icatlarını alırlar. Bozkırda acı vedalara bir de icatların gidişi eklenir ve dizi sezon finaline girer.
Bir çok hasretin, haberin bir arada olduğu, tadı damakta bırakan, büyük emeklerin verildiği güzel dizi böylecelikle ara verir. Bakalım 2. sezon bizi neler bekliyor olacak? Yolları açık olsun...

Güncel