GTA 5 ve RDR2'nin Satış Rakamları Açıklandı

GTA 5 ve RDR2'nin Satış Rakamları Açıklandı
Grand Theft Auto V satışları son hız devam ediyor. GTA V ve RDR2’nin sahibi olan Take-Two Interactive, yatırımcılarıyla yaptığı bir görüşmede oyunların satış rakamlarını açıkladı. Detaylar haberimizde.

Grand Theft Auto V hiç eskimemiş gibi satmaya devam ediyor. Defalarca bedava verilse de çıkışının üzerinden onca yıl geçse de oyunun satış rakamları birçok yeni oyunu gölgede bırakacak nitelikte. GTA V ve RDR2’nin yapımcı firması olan Rockstar Games’ins sahibi olan Take-Two Interactive, yatırımcılarıyla yaptığı bir toplantıda oyunların satış rakamlarını açıkladı.

Grand Theft Auto serisinin en başarılı oyunu olan GTA V’in satış rakamları 145 milyonu geride bırakırken oyunun son bir yılda 15 milyon kopya sattığı söylenmiş. Oyunun bu yılın sonuna doğru beş milyon kopya daha satarak 150 milyon satışı geçeceği düşünülüyor. Tüm bunların yanı sıra kasımda çıkacak olan yeni nesil versiyonuyla birlikte de oyunun satışının hızlanacağı düşünülüyor.

Ana firma olan Take-Two Red Dead Redemption 2 hakkında da bazı açıklamalar yaptı. Serinin toplamda 60 milyon kopya sattığını söyleyen firma; 2018 yılında yayınlanan RDR 2’nin 38 milyon kopya sattığını belirtti.

İşte Take-Two serilerinin toplam satış rakamları

Grand Theft Auto - 345 milyon
NBA 2K - 111 milyon
Borderlands - 70 milyon
Red Dead Redemption - 60 milyon
Sid Meire's Civilization - 57 milyon
Bioshock - 37 milyon

Peki sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce NBA 2K ve GTA gibi seriler bu satış rakamlarını hakkediyor mu? Fikirlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.

Güncel