Kağıt dizisi Ev çabuk yıkıldı.

Kağıt dizisi Ev çabuk yıkıldı.
Kağıt Ev dizisi sezon finali mi yapıyor yoksa bu bir final mi?

Star Tv ekranlarında yayın hayatına 19 Nisan'da başlayan Kağıt Ev dizisi maalesef reyting savaşlarında erken yıkıldı. Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizide babasını başka bir kadınla gören ve o kadının ölümüne sebep olan bir kız ve onu korumak için her şeyi yapan hukukçu ailesinin hikayesi anlatılıyordu. Alt üst olan bir hayatı konu alan dizi reytinglerden hak ettiğini göremedi.

Çok iyi bir senaryosu ve oyuncu kadrosu olduğu halde tutulmamasının sebebi neydi acaba? Çok yoğun çalıştıklarını anlatan oyuncular bu erken finale çok üzülüyor olsalar da maalesef yapacak bir şey kalmamıştı. Bu hafta 8. bölüm ile sezon finali yapacak dizinin 2. sezon ekrana dönememe ihtimali konuşuluyor.

Dizi'nin son bölümü incelediğimiz de ise ortalık bir hayli karışmıştı. Cemre (Helin Kandemir) 'nin İnci'yi öldürmesini ve annesiyle babasının da bunu saklamasını öğrenen Mert'in dünyası tersine döner. Hayatındaki tek rol model olan babasının bu işe böyle göz yummasına akıl sır erdiremez ve bu vahşete nasıl sessiz kaldığını anlayamaz hem de bu duruma annesi ve kız kardeşinin de ortak olması Mert'i adeta yıkacaktır.

Bu hayal kırıklığıyla beraber Mert ailesinden intikam alabilmek adına planları kurmaya başlar. Bakalım neler olacak?

Güncel