Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet'te bugün neler oldu?

Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet'te bugün neler oldu?
Emanet dizisinde Seher ve Yusuf kurtarılabilecek mi ?

Kanal 7 ekranlarının günlük dizisi Emanet yine yangın yeri... Selim tarafından kaçırılan Seher ve Yusuf'un zindan hayatı devam etmekteydi. Seher'in üstüne saldıran Selim gözü dönmüş bir haldeydi. Seher kendini korumak için Selim'i bıçaklamıştır.Bıçağı çıkarıp ayağa kalkan Selim, Seher'i kaçmaması için bağlamıştır.

Gözü dönmüş Selim bir şekilde onlarla yurtdışına çıkmanın yollarını aramaktadır. Peşlerini asla bırakmayacak olan Yaman, Camgöz'ün silahlarına el koymuş, Selim'in yerini öğrenmek için dört dönmektedir. Silahlarına ve paralarına kıyamayan Camgöz, Selim'in yerini Yaman'a söylemeyi kabul eder ve yurtdışına kaçmadan önce Selim'i oyalamasını söyler.

Yusuf ve Seher'in yerlerini bulan İbo , Kara ile kutlama yapmak için cezerye alır. Ancak bir kutu cezerye Kara'yı alt üst eder. Ne olduğunu öğrenmek için üstüne giden İbo, duyduklarına inanamaz ve göz yaşlarına boğulur.

Çünkü Kara küçükken babasının kendisini rakı almak için bakkal gönderdiğini ama yolda giderken o parayla cezerye alması üzerine süt dişlerini dökecek kadar dövdüğü günleri hatırlar, cezerye kim sen kim deyişine babasının çok üzülür. Anlattıklarını karşısında İbo yıkılır ve Kara'ya sarılır.

Kara'da ilk defa kendisine sarılarak karşılık verir ve bunu cezerye yiyerek o eski günleri adeta siler gibi otururlar. İbo'da lisede kilosu yüzünden arkadaşlarının kendisine ne kadar zorbalık yaptığını anlatır. Dert ortaklığından, iş arkadaşlığından aşka evrilen bir ilişkinin içinde süzülüp giderler.

İkbal ise kendisinin peşinde olan dedektifi çözmeye çalışır. Bunu duyunca tuzak olduğunu anlayan İkbal yine hain planlarına başlayacak gibi duruyor. Adamlarına direktifleri yağdırmaya başlar. Yaman yaklayamasın diye tüm para aktarımlarını, tüm kirli konuşmaları sildirme emri üstüne , adamı çalışmaya başlar. İkbal endişeden dört döner ve Yaman'ın elini kolunu bağlayacak bir şey aramaya başlarken, bir anda Ziya'yı görür. Acaba bu sefer ne planlayacaktır ? Ziya'nın ilaçlarının içlerini boşaltarak dengesizleşmesini sağlayacak ve Yaman'ın tüm dikkatini ona vermesini sağlayacaktır.

Seher , Selim'i ikna etmek için defalarca kez ikna etmeye çalışır ama nafile.. maalesef Selim'in gözü kör olmuş, her şeye yeniden başlamak için Seher ve Yusuf'u yanına alarak uzaklaşmak zorunda olduğunu düşünür.

Zuhal cephesine baktığımızda ablası İkbal'e olan kini ve öfkesi günden güne artmaktadır. Mahkeme giymesi için gönderdiği uzun kollu gömleğin içine yazdığı not kendisini deli eder. İntihar olayının gizli kalması için elinden gelen her şeyi yapar ama Zuhal bu kendi kafasının dikine gitmekten vazgeçmez. Bıyıklı Melahat bile bu intikam karşısında dut yemiş bülbüle dönmüştür.

Artık akşam olmuştur, Yaman ve Camgöz'ün buluşma saatleri gelmiştir. Yaman , Camgöz'ün el koyduğu mallarını verecektir ve buna karşılık Seher ve Yusuf'un tutulduğu yerin adresini alacaktır. Camgöz hasımı olduğu halde Yaman'ı , Selim konusunda uyarır. Fırat'ı arayıp aramamak konusunda kararsız kalan Yaman, aramadan yola devam etmeye karar verir. Çaresizce kurtulmayı bekleyen Seher ve Yusuf, Yaman'ın onlara ulaşmasın için dua eder. Ancak Selim vazgeçmiş gibi gözükse de pekte öyle olmayacak gibi duruyor ama tabii ki Selim'in değiştiğini düşünen bir tek masum Seher oluyor. Camgöz , Kırımlı'dan intikamını almak için Selim'e haber uçurur ve Yaman'a tuzak kurmasını sağlar. Kimseye haber vermeyen Yaman yaralanır. Yaman'ı alır ve Seher'in önüne atar. Yaman kendinden geçerken Seher çaresizce bağırır. Silahını çıkarın Selim, bayılmış olan Yaman'ı vurmakla tehdit eder.

Bakalım devamında bizi neler bekliyor. Haftaiçi her akşam Kanal 7 ekranlarında sezon finali doğru koşan dizimizi takip edip göreceğiz.

Güncel