Maraşlı'nın sonu yaklaşıyor.

Maraşlı'nın sonu yaklaşıyor.
ATV ekranında yayınlanan Maraşlı da gidiyor mu?

Atv ekranlarında iddialı bir şekilden başlayan ancak bu iddiasını sürdüremeyen Alina Boz ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı Maraşlı sezon finaline mi çıkacak yoksa tamamen final mi yapacak en çok tartışılan konuydu.

Ancak toparlanamayan dizinin akıbeti belli oldu. Çanlar şimdide Maraşlı için çalıyor ve adım adım final geliyor.

26. bölüm ile dizi ekranlara veda edecek. Hala kalan küçük bir kitle için bile Maraşlı'nın son 5 bölümü heyecanla bekleniyor. Karışık olay örgüsü, Maço Maraşlı ile Mahur'un aşkı, birbirilerine karşı olan çekimleri herkes tarafından konuşuluyor. Ancak ne kadar iyi gözükse de işte maalesef her şey o kadar da iyi gidemiyor maalesef.

Alina Boz ve Burak Deniz'in Kanal D ekranlarında farklı projelere transfer olması haberleri de yine fısıltı gazetesinde ortalıkta dolaşıyor.

Camdaki Kız'a transfer olması beklenen Burak Deniz'in acaba 9. bölümde sadece adı Hayri olarak gösterilen ama yüzü gözükmeyen karakter mi ? şeklinde sorulara maruz kaldığını biliyoruz.

Şuan da sesleri çıkmayan oyuncular belli ki önce hakkını vererek Maraşlı'yı arşivdeki yerine uğurlamaya kararlılar. Devamında bir bir su yüzüne çıkacaktır ki Alina Boz'un bir duş jeli markasından da binlerce Türk lirası para kazandığını düşünürsek kendisinin yolu çok ama çok açık olacaktır.

Güncel