Salı Akşamı iki farklı kanal iki muhteşem proje seyirci ne yapacak?

Salı Akşamı iki farklı kanal iki muhteşem proje seyirci ne yapacak?
Salı Akşamı iki farklı kanal iki muhteşem proje seyirci ne yapacak?

Hepimizin bildiği gibi Salı akşamları Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinin büyük kapışmalarını izler kim kimi burun farkıyla geçecek diye iddialara girerdik. Bildiğimiz gibi Trt1 projesi Masumlar Apartmanı geçen hafta sezon finali yapmıştı ve tam ortalık Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesini kaldı diyorduk ki yine pastadaki paylar bölündü

Oktay Kaynarca'nın başrolünde olduğu dizi 199. bölümüyle ekranlardaydı ve reyting sonuçları hiçte kötü değil. Kemik seyirci kendisini asla yalnız bırakmıyordu. Ancak Star Tv ve Kanal D iki romantik komedi türündeki projelerini de Salı akşamına sakladılar.

Star Tv'de yayın hayatına başlayan Ada Masalı, Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un muhteşem performanslarıyla göz doldurdu. Fragmanlar ile seyirciyi heyecanlandırmayı başarmışlardı ancak reyting sonuçlarını baktığımızda geceyi 9. sırada tamamlamış olmaları pekte iyi bir başlangıç yapamadılar mı sorusunu akla getiriyor. Diğer taraftan da Kanal D ekranlarında Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel gibi genç oyuncuların Baht Oyunu isimli diğer bir romantik komedi türündeki dizisi de seyirciye merhaba dedi.

Sol Yanım isimli projede Biricik karakteriyle izlediğimiz Cemre Baysel şimdi yeteneğinin bambaşka yönlerini bizi göstermeye çalışıyor. Seyirci fragmanlardan dolayı yine büyük bir heyecan ile bekliyordu ancak reytingler seyircinin Baht Oyunu'nu destekleyemediklerini gösterir durumda. Kendilerine 15. sırada Ada Masalı'nın oldukça gerisinde yer bulabildiler maalesef. Bakalım önümüzdeki hafta neler olacak, bu çekişmeli yarışı kim alıp götürecek.

Güncel