TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda kan mı kaybediyor?

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda kan mı kaybediyor?
TV8 Ekranında yayınlanan TV dizisi Kırmızı Oda kan mı kaybediyor? Şaşırtan gelişmeler var

TV8 ekranlarında Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Kırmızı Odaya bu hafta nazar değdi. 39. bölümünün yayınlandığı dizi, reyting kategorisinde birinci olsa da istenilen izlenme oranı yakalanamadı.

Artık yaz mevsiminin gelmesiye, seyirci ekranlardan uzaklaşıyor. Pandemi döneminde de sürekli evde kalınması, seyircinin canına tak etmiş olacak ki, artık bir çıkış arayışına girmiş oldular.

Bu aile de Burjuva bir ailede büyüyen ve üstündeki sorumlulukların altında ezilen Nurcihan (Itır Esen) karakterini izledik. Kendisi de diğer aile fertleri gibi Doktor hanımla bu bölümde tanışmayı başardı. Evliliklerinin ilk yıllarında eşinin intihara kalkışması Nurcihan'ı çok yaralamış ancak Nurcihan, doktor hanımı dinleyerek geçmişi geçmişte bırakmaya kararlıdır.

Mitra cephesinde ise bambaşka durumlar hakimdir. Eski sevgilisinin kendisini istismar etmesi gibi zor bir acıyla baş etmeye çalışan Mitra'ya yine Doktor Hanım destek olacaktır.

Sadi'nin de geçmişte Azra ile ilişkilerinin başladığı ilk zamanlarda Selçuk abilerine yakalanmaları ve Hamdi babasının kendiyle arasına mesafe koyması, Sadi'yi perişan eder. Bunun üzerine Miço'nun dönmesi ve Sadi'yi Hikmet konusunda uyarması da Sadi'yi yine deli gibi yaralamıştır.

Bakalım önümüzdeki hafta dizi toparlayabilecek mi? Neler olacak? Heyecanla bekliyoruz.

Güncel