Vivo, Bütçe Dostu Yeni Telefonu Vivo Y53s'i Tanıttı!

Vivo, Bütçe Dostu Yeni Telefonu Vivo Y53s'i Tanıttı!
Vivo'dan ideal kullanım için gerekli teknik donanımlara sahip ve uygun fiyat aralığı ile satın alınabilecek yeni bir telefon daha geldi. Karşınızda Vivo Y53s!

Vivo'dan telefon kullanıcıları için uygun fiyat aralığına sahip yeni bir akıllı telefon geldi. Vivo Y53s adını alan model, bütçe dostu fiyat etiketine rağmen sunacağı teknik özelliklerle göz doldurmayı başarıyor.

Vivo Y53s Teknik Özellikleri Neler?


Vivo Y53s, 6,58 inçlik Full HD+ IPS ekranla raflarda görünecek bir akıllı telefon. Gücünü Qualcomm Snapdragon 480 işlemcisinden alacak olan telefon, grafik gücünü ise Adreno 619 grafik işlem birimine borçlu. 8 GB gibi güçlü bir RAM kapasitesinin yanı sıra, 128 GB ve 256 GB dahili depolama seçenekleri bulunan Vivo Y53s, 5.000 mAh kapasiteli iddialı bir batarya ve 18W hızlı şarj desteğine sahip.

Cihazın kamera kısmına göz atıldığında ise arka panelde 60 MP + 2 MP ikili kamera kurulumunu görmek mümkün. Selfie severler için sunulan ön kamera ise 10 MP çözünürlüğünde. Ayrıca telefonun kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkacağını belirtmekte de fayda var.

Vivo Y53s Fiyatı Ne olacak?


Vivo Y53s 281 dolarlık fiyat etiketiyle telefon pazarında kendine yer bulacak. Bu da TL üzerinden bakıldığında 2400 TL ve ayrıca vergiler anlamına geliyor.

Güncel